Friday, March 19, 2010

Rampväsimus

Täna oli ikka meeletu tööpäev. Kohe näha, et pole kaks nädalat midagi teinud. Jalad tudisesid all juba esimese päevapoole lõpuks. Ühesõnaga jooksmist (loe edasi tagasi käimist) oli palju, asjaajamist, askeldamist täis päev. Hommiku ja lõuna vahel olema pidanud vahepala jäi söömata.
No ja see sulane ilm. Hommikul oli kelku koos lapsega ikka tükk tööd edasi vedada.
Peab kummikud nurgast välja ajama sest kui see kõik nüüd sulama hakkab siis.. ega vist kummikud päästa-osta kohe kummipaat :D
Pühapäeval tuleb minna Tartusse pildistama. Mis tuleb-heameelega lähen. Ainus mure on see, et lapse saan riide aga ise.. paanika majas. oma tunnike katsetasin erinevaid riideid. püksid-korras, pealmine osa-oumaigaad-igas variandis on pükstevärvi juures üks suur meeletu volt mida kohe kuidagi ei kata. Nõme-kas ei tekita kurvastust-muidugi tekitab. Peaks oma kaks nädalat nälgima et seda volti ei oleks.
Alates eilsest kreemitan ennast Avoni tselluliidikreemi ja Avoni venitusarme parandava kreemiga.

Tänane menüü:
Hommikuks üks värskelt pressitud sindrunimahl veega, kaks viilu rukkipala juustu, kanasingi ja lehtsalatiga.
Lõuna-eilne juurvilja/kanasupp,õun
Vahepalaks õun
Õhtul sõin Grossi poe omatoodangust porgandi ananassi salatit ja kanatükke juustus. Kolm keelekese küpsist ja veidi magusaid maisipalle-njah.. ainus lohutus on see et liikusin täna palju.

1 comment:

  1. Olen sind läbi p6rgukizi kaalublogi jälginud ja loodan, et sa ei pahanda, panin su oma blogisse, et oleks lihtsam ligi pääseda :P

    ReplyDelete